Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Informatieavond | Starters4Communities | Meevaart

6 december 2018 19:15

Gratis

Ben je maatschappelijk betrokken? Wil je meer weten over sociaal ondernemen en een impactproject in Oost een boost geven? Dan is het trainingsprogramma van Starters4Communities wellicht iets voor jou. Bezoek de informatieavond en kom alvast sfeer proeven.

Samen met vijftien jonge, creatieve deelnemers ga jij 4,5 maanden aan de slag. Je krijgt workshops in sociaal ondernemen en brengt de opgedane kennis direct in de praktijk door bewonersinitiatieven uit de wijk te versterken. Het wordt een leerzame tijd waarin je je netwerk verbreedt, je kennis vergroot en je skills inzet om een steentje bij te dragen aan een bottom-up impactproject en hiermee een boost te geven aan de wijk.

Het eerstvolgende programma in Oost start op 20 februari 2019. Gedurende het trainingsprogramma besteed je twee dagen per week aan het programma, waarvan je elke week op een vaste dag een workshop van een expert uit het veld krijgt aangeboden. De andere dag bepaal je zelf en werk je samen met je projectgroep aan het ondersteunen van een initiatief.

Als deelnemer werk je samen met ondernemende bewoners aan hun innovatieve, bottom-up wijkproject. Je versterkt samen het bereik, de financiele duurzaamheid en de impact.

Jij bent…
– Een eindejaarstudent of afgestudeerde professional (HBO/WO)
– Een starter op zoek naar een nieuwe uitdaging en (werk)ervaring
– Maatschappelijk betrokken
– Jong en met een ondernemende houding
– Bereid om uit de comfortzone te stappen

Wat biedt Starters4Communities jou?
– Veel nieuwe kennis door middel van wekelijkse bijeenkomsten en workshops. Aan het eind van het programma heb je kennis en praktijkervaring opgedaan in crowdfunding,
– Een trainingsprogramma en een concreet project waar je aan hebt gewerkt, wat je kan vermelden op je cv.
– Een flinke uitbreiding van je professionele netwerk.
– De ontdekking of sociaal onderneming en het werken in de maatschappelijke sector iets voor jou is.
– Ervaring met vraaggericht werken, businessmodellen, pitchen, marketing, sales, fondsen aanvragen, ontwikkelen van een evaluatiestrategie en nog veel meer.

Interesse?
Meer informatie over het programma vind je op onze website. Voor vragen en/of voor het aanmelden voor de informatieavond kun je mailen naar antje@starters4communities.nl of lilian@starters4communities.nl. Kun je op 6 december niet, maar ben je wel geïnteresseerd? Laat het ons dan vooral weten.

Gegevens

Datum:
6 december 2018
Tijd:
19:15
Kosten:
Gratis

Locatie

Wijzigingen voorbehouden