Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Informatieavond vrijwilligerswerk | Woon-zorgcentrum Willem Drees

maandag 15 april 20:00

Bent u op zoek naar zinvol vrijwilligerswerk? Vindt u het fijn om een ander te helpen? Wij zoeken vrijwilligers voor de ZorgHerberg en het Woon zorgcentrum Willem Drees.

Wij organiseren maandag 15 april een informatieavond voor geïnteresseerden, daarin geven we een beeld van het vrijwilligerswerk dat u bij ons kan doen. Hulp bij de maaltijd of helpen zorg of activiteiten.

Vrijwilligers geven de bewoners persoonlijke aandacht door middel van een gesprek een spelletje of helpen bij een taak die iemand zelf niet meer kan. Anderen zorgen voor een gezellig gedekte tafel of maken iets lekkers voor bij de lunch of het avondeten. Even naar buiten met de rolstoel of begeleiden naar het museum of theater. Dat alles gebeurt door vrijwilligers.

De ZorgHerberg is een plek waar mensen opgenomen worden in de laatste fase van hun leven, of tijdelijk als zorg thuis niet mogelijk is. In het WZC Willem Drees wonen mensen die het thuis niet meer redden.

Vind u dit een goed verhaal? Kom dan op Maandag 15 april naar Willem Drees/ZorgHerberg,  Polderweg 430. Heeft u nog vragen bel met de vrijwilligerscoördinator Gerda Naber 06-2215 3678 of stuur een mail gnaber@amstelring.nl of  Yvonne Scholtz yscholtz@amstelring.nl.

Gegevens

Datum:
maandag 15 april
Tijd:
20:00

Locatie

Willem Dreeshuis
Polderweg 430 1093 KP + Google Maps

Wijzigingen voorbehouden