Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Informatiemarkt | Langer zelfstandig wonen 65+| Archipel

zaterdag 18 mei 13:00 - 16:00

Gratis

Denkt u soms na over hoe u ook in de toekomst zelfstandig kan blijven wonen? Of misschien woont u nu al niet meer prettig in uw woning door u leeftijd of een beperking? De gemeente vindt het belangrijk dat u zo lang mogelijk prettig en zelfstandig woont.

Daarom organiseert stadsdeel Oost samen met de wooncorporaties Ymere, Eigen Haard en De Alliantie en verder met Stichting !WOON! en Civic Amsterdam de informatiemarkt ‘Langer zelfstandig wonen 65+ ‘

Op de informatiemarkt kunt u vragen stellen over uw woning, woningaanpassingen, inschrijven bij WoningNet, verhuizen en de hulp die u daarbij kan krijgen, zorg in en om het huis maar ook over activiteiten voor ouderen in de buurt. Naast allerlei kraampjes zijn er natuurlijk ook lekkere hapjes en drankjes. En er is muziek van het Danspaleis. Het wordt behalve een informatieve ook een gezellige middag.

U wordt zo goed mogelijk geholpen. Wanner door u gewenst gaat u weg met iets concreets in handen: bijvoorbeeld met een afspraak met de wooncorporatie, met een Wooncoach, met het Sociaal Loket, een inschrijving bij WoningNet en ga zo maar door.

Gegevens

Datum:
zaterdag 18 mei
Tijd:
13:00 - 16:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Buurthuis Archipel
Makassarplein 1 1095 RP

Wijzigingen voorbehouden