Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Jazz in /K + Voorpremière Amazing Grace | Studio/K

30 oktober 2019 22:00

Gratis

Iedere laatste woensdag van de maand is het raak in Studio/K! Felix Schlarmann cureert dan een swingende avond vol warme klanken. Voorafgaand aan de livejazz zal er een Jazz talk plaatsvinden, met ditmaal Anna Serierse als gast.

 

LINE-UP:
𝟚𝟙:𝟙𝟝 𝕁𝕒𝕫𝕫𝔽𝕖𝕤𝕥 𝕋𝕒𝕝𝕜𝕤 𝕞𝕖𝕥 𝔸𝕟𝕟𝕒 𝕊𝕖𝕣𝕚𝕖𝕣𝕤𝕖

JazzFest Talks is een verdiepend programma met lichte toon – geïnspireerd op TEDx en College Tour – waarbij een jazzmuzikant vertelt over zijn leven, carrière en uiteraard muziek. Er is discussie, vragen uit het publiek en een goedgevulde bar.

Tijdens deze editie zullen we in gesprek gaan met aanstormend talent Anna Serierse over haar eigen muzikale ontwikkeling en haar leven in de wereld van (jazz)muziek.

Entree = gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom!
Locatie: SK4

𝟚𝟚:𝟘𝟘 𝕁𝕒𝕫𝕫 𝕚𝕟 /𝕂
🎷 Anna Serierse – vocals
Serierse is hét aanstormende talent om in de gaten te houden. Na cum laude het Conservatiorium van Amsterdam te hebben verlaten, is ze o.a. deel uit gaan maken van de vocale sectie van het Nationaal Jeugd Jazz Orkest. Voor Serierse zijn communicatie en verbinding het allerbelangrijkst. Verbinding maken met de muzikanten waarmee ze het podium deelt, evenals de mensen waarvoor ze zingt. Terwijl ze communiceert via melodieën, teksten en woordeloze improvisaties, streeft Anna naar een intieme sfeer tijdens haar concerten.

Youngwoo Lee – piano

Tijs Klaassen – bas

Felix Schlarmann – drums

Locatie: SKAFE

 

19:45 🎶 Amazing Grace
In 1972 nam Aretha Franklin Amazing Grace, het meest succesvolle gospelalbum allertijden, op in de New Temple Missionary Baptist Church in Los Angeles. Nooit eerder zijn de filmopnames van deze legendarische avonden vertoond aan het publiek, tot nu!

89 minuten // Reserveren 020 – 692 04 22 // Cineville geldig

Gegevens

Datum
30 oktober 2019
Tijd
22:00
Kosten
Gratis
Website
https://studio-k.nu/studiok-events/jazz-in-k-voorpremiere-amazing-grace/

Locatie

Studio/K
Timorplein 62 1094 CC + Google Maps

Wijzigingen voorbehouden