Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Jungle Filmmiddag | Jungle Amsterdam

donderdag 6 juni 14:30

€1,00

Gezellig samen film kijken in de Jungle, met je buren. Kopje koffie erbij, hapjes op tafel, lekker hangen op de bank. Elke maand vertoont Jungle Amsterdam een andere mooie, aangrijpende, spraakmakende, spannende, vertederende, of informatieve film op de eerste donderdag van de maand.

Inloop is vanaf 14.30 uur en de film begint om 15.00 uur. Soms nodigen we een gast uit om samen over de film te praten, maar natuurlijk kun je ook met je buurtgenoten napraten na afloop of in de pauze. Wil je liever een pilsje erbij, dat kan ook, maar die moet je dan wel even zelf betalen bij de bar. Koffie/thee en hapjes zijn gratis. Toegang voor de film is slechts 1 euro.

Dus kom thuis van die bank af, laat de stofzuiger staan, leg de krant weg, zet die telefoon eens uit, stop met je te vervelen of je ongelukkig te voelen en spoed je elke eerste donderdag van de maand naar de Jungle. Want wat is er nu leuker, dan samen met de buurt een filmpje kijken?

Wil je meepraten over de filmkeuze, of via de filmapp op de hoogte gehouden worden? Dat kan, meld je dan aan voor de Jungle filmapp 06 285 59362

Maandelijks kun je kiezen uit drie films; de film met de meeste stemmen wordt de eerstvolgende keer vertoont!

Gegevens

Datum:
donderdag 6 juni
Tijd:
14:30
Kosten:
€1,00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Jungle Amsterdam
Tweede van Swindenstraat 26 1093 VS + Google Maps
Website:
www.jungle.amsterdam

Wijzigingen voorbehouden