Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Koffieconcert | Astori Amsterdam Oosterkerk

zondag 22 september 12:00

Pay as you like

Verhalen uit Buenos. Aires Astori Amsterdam is een kersvers kwartet, bestaande uit Vincent van Amsterdam (accordeon), Sterre Konijn (zang), Wiesje Nuiver (viool) en James Oesi (contrabas). Zij delen het verlangen om muziek en verhalen uit de hele wereld dichterbij het Nederlandse publiek te brengen.

Zij kruipen daarvoor in de huid van de dichters, en vertalen hun verhalen naar het Nederlands. Hun nieuwe, originele vertolkingen worden de poort naar het oude origineel.

Verhalen uit Buenos Aires
Argentijnse liedjes en tango’s, niet in het Spaans, maar in het Nederlands. Laat u vertellen over de kleine jongen die rozen verkoopt op straat, over de prostituee Maria, die alle straten van Buenos Aires kent en de mannen om haar vinger windt, en over de dichteres Alfonsina, die op de bodem van de zee ligt en nu in slaap wordt gezongen door de octopusjes. Probeert u zich verloren vogels voor te stellen, en de vreugde van de verstandsverbijstering. Luistert u daarnaast naar prachtige instrumentale klassiekers van Piazzolla zoals Invierno Porteño en en Adios Nonino en waan u, dichtbij huis, in een Argentijnse tangosalon.

Gegevens

Datum
zondag 22 september
Tijd
12:00
Kosten
Pay as you like

Locatie

Oosterkerk
Kleine Wittenburgerstraat 1 1018 LS

Wijzigingen voorbehouden