Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Marcia Griffiths (Reggae) | Q-Factory

woensdag 21 augustus 20:00

€39,00

Marcia Griffiths ook wel bekend als ‘Queen of Reggae’, staat op 21 augustus in de grote zaal van Q-Factory Amsterdam!

Ze is geboren in west Jamaica en startte haar carrière in 1964 waar ze voor het eerst optrad met Byron Lee and the Dragonaires.

Ze koos ervoor om bij Dodd’s Studio One label een aantal tracks op te nemen met bekende namen als Tony Gregory, Bob Marley, Jeff Dixon en Bob Andy (waar ze uiteindelijk jaren een relatie mee had.)
Haar samenwerking met de grote legende Bob Marley hield daar echter niet op. Van 1974 tot 1981 vormde ze een trio achtergrondzangeressen onder de naam I Threes waar ze Bob Marley & The Wailers ondersteunden.

Desondanks dat dit allemaal behoorlijke prestaties zijn, zijn de bovengenoemde samenwerkingen zijn slechts een kleine fractie van haar hele reggae carrière.
Deze ambitieuze ‘Queen of Reggae’ staat op 21 augustus in de grote zaal van Q-Factory en zal Nederland wederom laten zien waarom zij die titel draagt.

– Support Alert –

I-Noah’s muzikale carrière is als een echte tocht over de golven geweest. Geboren in 1981 te Orange Hill, Westmoreland is hij als jongste van vijf kinderen de wereld in gebracht. Vandaag de dag maakt hij muziek en kan hij zichzelf in hetzelfde vaarwater begeren als grote namen als Bob Marley, Dennis Brown en Sizzla Kalongi.

I King I Opo komt naar Q-Factory om een mooie show te geven.

Gegevens

Datum
woensdag 21 augustus
Tijd
20:00
Kosten
€39,00

Locatie

Q-Factory
Atlantisplein 1 1093 NE
Website
q-factory-amsterdam.nl

Wijzigingen voorbehouden