Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Meedenken over de toekomst van Zeeburgerdijk 209-265 | Studio Zeeburg

woensdag 19 juni 18:00

Aan Zeeburgerdijk 209-265 komt een nieuw woon- en werkgebied. Wij nodigen omwonenden en belangstellenden uit om deel te nemen aan een workshop om samen met de initiatiefnemers van deze herontwikkeling te werken aan een nieuwe identiteit voor dit gebied. De bijeenkomst vindt plaats op 19 juni van 18.00 – 21.30 uur (maximaal tot 22 uur).

Projectontwikkelaar VORM, woningcorporatie De Alliantie en het Leger des Heils, de huidige eigenaren van de percelen aan de Zeeburgerdijk, pakken de herontwikkeling gezamenlijk op. Maar dat willen ze niet alleen doen. Zij zijn namelijk benieuwd naar uw toekomstbeeld voor dit gebied. Wat vindt u waardevol voor deze plek? Hoe kan deze locatie bijdragen aan de ontwikkeling van de Oostelijke Handelskade? Wat betekent dit voor de direct omwonenden, voor zowel de bewoners en bedrijven aan de Zeeburgerdijk als aan het Zeeburgerpad. Ons team stelt u tijdens de workshop vragen over wat u belangrijk vindt voor de toekomst van deze plek. Zo passeren in korte tijd heel veel onderwerpen de revue. Het team werkt de resultaten uit in een ID-card: een beeldende beschrijving van de nieuwe identiteit voor deze plek. De ontwerpers/architecten zijn ook bij de workshop en doen direct inspiratie op. U hoeft zich niet voor te bereiden op deze bijeenkomst; meer dan uw persoonlijke inbreng en kennis is niet nodig!

Wij zijn op zoek naar omwonenden maar ook naar mensen die graag in het nieuwe gebouw zouden willen wonen. Lijkt het u leuk om deel te nemen? U kunt zich aanmelden via W.Nijsingh@vorm.nl.

Vooraf meer info? Bel dan met Inge van Duijnhoven op 06 4154 4549. Wij kijken uit naar uw komst.

Gegevens

Datum:
woensdag 19 juni
Tijd:
18:00

Locatie

Studio Zeeburg
Zeeburgerpad 58 1019 AC

Wijzigingen voorbehouden