Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Met pakjesboot naar huis van Sinterklaas | Haven IJburg

24 november 2019 10:45

Kinderen kunnen vanuit IJburg meevaren met de pakjesboot naar het huis van Sinterklaas (Muiderslot). Stap op IJburg aan boord van de pakjesboot, om in het vaste winterverblijf van Sinterklaas een bezoek te brengen aan de Sint en zijn Pieten. Leuk voor alle leeftijden en sneller dan de bus.

Zoals elk jaar heeft Sinterklaas zich met zijn Pieten geïnstalleerd in zijn Nederlandse winterverblijf: Kasteel Muiderslot. Nog maar net bijgekomen van de lange vaart, zijn zij als een dolle cadeaus aan het inpakken, pepernoten aan het bakken en gedichten aan het schrijven. In het Muiderslot staat de schimmel van Sint op het slotplein waar kinderen met de circuspieten hun pietenvaardigheden kunnen oefenen op een spannend parcours.

Sinterklaas maakte gebruik van onze beide schepen bij de intocht in Amsterdam en op 23 november komt Sinterklaas aan met onze Sailboa op IJburg.

Op zondag 24 november, zaterdag 30 november en zondag 1 december is het mogelijk om met dezelfde pakjesboot van de intocht, vanuit Amsterdam IJburg mee naar het Muiderslot te varen.

De boot vertrekt vanaf de jachthaven op IJburg, vanaf de buitenkant van de sluis (Bert Haanstrakade 1051) en legt direct bij de steiger van het kasteel in Muiden aan. In totaal ben je ruim vier uur onderweg, waarvan je zo’n 2,5 uur in het kasteel doorbrengt.

Houders van Museumkaarten krijgen korting. Vanwege de beperkte capaciteit aan boord, is het nodig om vooraf kaarten te bestellen. Per datum zijn er 2 afvaarten.

1e afvaart: heen 10.45 – terug 15.15
2e afvaart: heen 13.15 – terug 17.45.
De boot vertrekt stipt op het aangegeven tijdstip, dus zorg dat je ruim van te voren aanwezig bent!

Meer informatie en reserveren www.veerdienstamsterdam.nl/

Gegevens

Datum
24 november 2019
Tijd
10:45

Locatie

Haven van IJburg
Krijn Taconiskade 1087 + Google Maps

Wijzigingen voorbehouden