Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Monsters! (6+) | Duda Paiva Company | Plein Theater

zaterdag 16 maart 16:00

Na het succes van De Grieken komt Duda Paiva Company met een nieuwe voorstelling over de mysterieuze en grappige figuren uit de Griekse mythologie. Monsters! gaat over een viertal mythologische wezens, die als gevolg van een goddelijke interventie half mens en half beest zijn geworden: de Minotaurus, koningin Lamia, Chiron de Kentaur en de Harpie.

Deze wezens van water, lucht, aarde en vuur delen hun verhalen met het publiek en gaan soms ook met hen in gesprek. Een enkele keer vragen de monsters om assistentie van de kinderen in het publiek. Pas dan goed op! Soms blijkt het meest weerzinwekkende beest een klein hartje te hebben en blijkt het allerliefste, onschuldig ogende oude vrouwtje een enge heks; wat je ziet is niet wat je krijgt…beoordeel dus mensen niet op hun uiterlijk!

De monsters worden gevoerd, verzorgd en getemd door de jonge held Narcissus. Heeft Narcissus de monsters werkelijk onder controle? Het gevecht tussen dierlijk en menselijk zijn, is constant aanwezig. Narcissus moet er daarom voor waken, dat de rollen zich niet keren en hij zelf degene blijkt te zijn die wordt getemd.

Gegevens

Datum:
zaterdag 16 maart
Tijd:
16:00
Evenement Categorie:

Locatie

Plein Theater
Sajetplein 39 1090 AB + Google Maps
Website:
plein-theater.nl

Wijzigingen voorbehouden