Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Neo Futurist Dinner 9 | A la Mano: Spring Edition | Mediamatic

woensdag 5 juni 18:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every day that begins at 6:00pm, repeating until 8 juni 2019

€49,00

Wegens groot succes van A La Mano in 2018, zullen Italiaanse food designer Giulia Soldati en chef Tommaso Buresti terugkeren naar Mediamatic. In de vorige editie werden de grenzen tussen lichaam en eten vervaagd, de maaltijd werd direct ervaren met je handen. Dit keer staat het diner in teken van de zintuiglijke ervaring maar ook de herkomst van ons eten. Het team zal een aantal weken bij ons verblijven en aan de slag gaan met lokale seizoensproducten, om zo de afstand tussen ons lichaam en ons eten nog meer te verkleinen.

In dit diner zullen Soldati en Buresti ons kennis laten maken met de verscheidene processen waar eten doorheen moet voordat het als maaltijd op ons bord terecht komt. Van het groeien tot het oogsten, van de keuken tot de tafel. Het 6 gangen diner dat wij bieden met deze editie is het resultaat van dagelijks experimenteren in onze keuken en onderzoek doen naar producten in de omgeving.

Neo Futurist Dinners
Voor de Neo Futurist Dinners nodigt Mediamatic verschillende kunstenaars en koks uit om hun idee over het eten van de toekomst te presenteren. Op deze manier bevragen we hoe eten, kunst, wetenschap en maatschappij samenkomen.

6 gangen menu: Regulier €49,- | Studenten €29,- (incl. €1 administratie kosten)
Alcoholisch drankarrangement: € 15,-

Check Website

Gegevens

Datum:
woensdag 5 juni
Tijd:
18:00
Kosten:
€49,00
Evenement Categorie:

Locatie

Mediamatic
Dijksgracht 6
Website:
www.mediamatic.net

Wijzigingen voorbehouden