Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ober, de kromkommersalade alstublieft | Pakhuis de Zwijger

10 december 2019 20:00

Vrijwillige bijdrage

Consumenten vinden duurzaamheid steeds belangrijker, ook wanneer zij buiten de deur eten. En dat is maar goed ook, want zo duurzaam is de restaurantindustrie niet. Een derde van ons voedsel wereldwijd wordt verspild en de food service industry is voor 12% hiervan verantwoordelijk. Ook valt er nog veel te winnen op inkoop en de verhouding van producten op het bord. Hoe kunnen horecaprofessionals hier slim op inspelen zonder af te doen aan de tevredenheid van de gast en commerciële doelen? We gaan in gesprek met wetenschappers, experts, ondernemers en professionals over hoe we restaurateurs de tools kunnen geven om duurzamer te opereren.

Gegevens

Datum
10 december 2019
Tijd
20:00
Kosten
Vrijwillige bijdrage

Locatie

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179 1019 HC + Google Maps
Website
www.dezwijger.nl

Wijzigingen voorbehouden