Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Online | Zoom Dialoog Mon€yschool

donderdag 28 mei - 15:30

Wil je weten hoe andere maatschappelijke organisaties zich her-organiseren door corona. Wil je weten welke wetenschappelijke inzichten er zijn op het thema armoede door Covid-19? Zoek je inspiratie om de nieuwe tijd vorm te geven? Wil je als gemeente, fonds weten wat er speelt in het veld? Of wil je als organisatie juist bespreken wat er speelt.

THE MON€Y SCHOOL organiseert in samenwerking met Roeland van Geuns, lector Armoede Interventies. Een Zoom Dialoog voor en met jou. Onder leiding van Salih Turker, oprichter Stichting Diversiteitsland, gaan we via Zoom, in gesprek met Roeland van Geuns. Hij deelt zijn waardevolle wetenschappelijke kennis, bezorgdheden en beantwoord vragen.

Welk licht werpt het Covid-19 virus op kansenongelijkheid en armoede? Waar ligt voor ons als maatschappelijke organisatie de focus? Hoe kunnen elkaar helpen en versterken? Roeland van Geuns luidt de noodklok!  

Deelnemers en genodigden zijn o.a. fondsen, gemeenten, maatschappelijke organisaties, onderwijs, jij en iedereen die interesse heeft.

Gegevens

Datum:
donderdag 28 mei
Tijd:
15:30

Wijzigingen voorbehouden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here