Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Pinkster Plein Picknick | Eetlokaal Pleintheater

zondag 9 juni 14:00 - 18:00

Gratis

Kom picknicken op het Sajetplein! Neem zelf je kleedje en proviand mee óf vind een plekje op het nieuwe terras van ons Eetlokaal. We roepen iedereen die het leuk vindt op om het plein te bezetten en samen te eten op deze feestdag. Waarom? Een plein is een openbare ruimte van en voor iedereen. Een plein weerspiegelt de ziel van een gemeenschap. Het heeft een dagelijkse dynamiek en is dé plek waar connectie gemaakt wordt. En wat is er leuker dan een gezellige picknick?

Op het plein staat een speeltuin, Plein Theater verzorgt een klein theatraal programma en het Eetlokaal is open voor heerlijk eten en drinken binnen of buiten op het terras.

Maar ook vinden wij het leuk om de Pinkster Plein Picknick samen met jou te creëren. Want iedereen mag altijd meedoen aan een picknick!

Dus heb je een ideeën of zin om hier samen invulling aan te geven? Weet je een leuk spel of ben je graag de gangmaker met je gitaar, tapdansschoenen of hoelahoep? Maak je de lekkerste bara’s van Oost, kan je prachtig schminken of heb je een te gek idee waar wij zelf nooit op zouden kunnen komen?

Laat het ons weten! Stuur een mail met je idee naar elise@plein-theater.nl ovv Pinkster Plein Picknick. Ook vrijwilligers voor de organisatie en aankleding zijn welkom om zich aan te melden.

Begin juni geven wij meer informatie over de aangemelde initiatieven en de invulling van de middag.

Dit programma is onderdeel van de Week van de participatie van Cultuur Connectie Oost

Gegevens

Datum:
zondag 9 juni
Tijd:
14:00 - 18:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

Plein Theater
Sajetplein 39 1090 AB + Google Maps
Website:
plein-theater.nl

Wijzigingen voorbehouden