Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Pittige Mosterd | hoofdgast: Yvonne Kroese | De Nieuwe KHL

donderdag 30 januari 20:30

Gratis

De Nieuwe KHL bouwt deze winter samen met buurtgenoten aan een creatief netwerk in de Wintersalon Pittige Mosterd! Als buurtpodium willen we de creativiteit in de Oostelijke Eilanden stimuleren en zo de buurt een oppepper geven. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we met toonaangevende gasten uit de buurt op zoek naar hun inspiratiebronnen.

In Pittige Mosterd! krijgen creatieven, (levens)kunstenaars en andere cultureel ingestelden uit de Oostelijke Eilanden een kijkje in het werk en leven, de dromen en ambities van een bekende buurtgenoot. Na DEF P en Alain Caron is dat deze derde editie ontwerper en onafhankelijk kunstenaar Yvonne Kroese. Yvonne studeerde aan de Design Academy Eindhoven en Artez Artschool Arnhem. Ze werkt als art-director, motion designer en kunstenaar. Ze heeft les gegeven aan kunstopleidingen in Arnhem, Utrecht, Rotterdam en Maastricht en werkt momenteel als docent game-design aan de kunstacademie in Utrecht.

Onze ontwapenende gastvrouw Maureen Kamphuis ontlokt de gast ontboezemingen over de successen en leerzame mislukkingen en over het geheime recept om de inspiratie op gang te houden. Put zij kracht en energie uit een geheime liefde voor de natuur, een knotsgekke hobby, een bepaalde muziekstijl of een eetverslaving, om telkens weer creatieve hoogstandjes af te leveren? Je ontdekt het in Pittige Mosterd! Én je kunt zelf uitproberen of het voor jou ook werkt.

De wintersalon biedt je, naast deze onbetaalbare inside-information, een warme en open sfeer waarin je de wintergast én andere creatief ingestelde buurtgenoten beter kunt leren kennen. Stel vragen, deel je eigen ervaringen en luister naar die van anderen, en laat zo deze winter je eigen inspiratie tot bloei komen!

Gegevens

Datum
donderdag 30 januari
Tijd
20:30
Kosten
Gratis

Locatie

De Nieuwe KHL
Oostelijke Handelskade 44A + Google Maps

Wijzigingen voorbehouden