Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Plein Theater Pop up performances | Metrostation Weesperplein

donderdag 25 juli 17:30

Gratis

Dayna Martinez uit Bolivia brengt rust in het hart van de hectiek door middel van drie pop-up performances onder de noemer ‘Offline is the new luxury’. het is onderdeel van het programma ‘The Artist Is Resident’ in het PleinTheater. Een programma waar Dyna Martinez Morales met jou wil werken aan een installatie performance.

Haar werkwijzen zijn de traditionele dans uit Bolivia en hedendaagse dans uit Europa en West-Afrika. Dayna zoekt naar verbinding tussen oude en nieuwe cultuur, identiteit, ritueel en transformatie.

Uit onderzoek van het Sociaal Cultureel Planbureau (2018) blijkt dat meer dan de helft van de Nederlanders het gevoel heeft dat ze een opgejaagd leven leiden. Uit datzelfde onderzoek blijkt ook dat we helemaal niet drukker zijn geworden. Dit maakt dat Dyna aandacht gaat schenken aan tijd – tijd die wij nodig hebben om even offline te zijn en op te laden, of juist om elkaar te ontmoeten.

Hiervoor gaan wij het “metro-stations-publiek” confronteren met hun snelheid door zelf het tegenovergestelde te doen. Dayna + deelnemers nodigen jullie uit om heel even uit je doelgerichte weg te stappen en de tijd te nemen.

 

Gegevens

Datum
donderdag 25 juli
Tijd
17:30
Kosten
Gratis

Locatie

Metrostation Weesperplein
Weesperplein 1018 EZ

Wijzigingen voorbehouden