Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Re:set films #26 | Doctor Strange | NewWerktheater

21 november 2019 20:00

Het NewWerktheater vertoont het meer dan magische meesterwerk Doctor Strange, met een intro van een man die recent de Mount Everest bedwong. Benieuwd naar de holistische kijk van Sander Daems op deze uiterst indringende ervaring? Re:set Films sluit de najaarsreeks af met een fenomenale combi van fictie en een meeslepend, waargebeurd verhaal.

Re:set spreker Sander Daems (49) is vader, holistisch therapeut/coach en bergbeklimmer. Na een carrière van 17 jaar in de financiële wereld, ontdekte hij dat hij meer moest doen met
de gave die hij van jongs af aan bezit, het voelen van energie. Na een eerste cursus magnetiseren is hij blijven studeren om dagelijks mensen in zijn praktijk goed te kunnen helpen. Fysiek, emotioneel en mentaal.

Het is misschien geen toeval dat juíst deze drie punten goed in balans dienen te zijn voor het beklimmen van de hoogste berg ter wereld. Luisteren naar je lichaam in de periode voorafgaand aan de beklimming is een essentieel onderdeel van een goede voorbereiding. De juiste beslissingen nemen om dingen te doen of niet meer te doen. Overtuiging, visualisatie en het beheersen van de juiste energie zal leiden tot berusting en succes, aldus Sander Daems.

Gegevens

Datum
21 november 2019
Tijd
20:00

Locatie

NewWerktheater
Oostenburgergracht 75 1018 NC + Google Maps

Wijzigingen voorbehouden