Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Slauerhoff in de Nieuwe KHL

9 november 2018 20:30

€15,00

Houtlicht presenteert Slauerhoff in de nieuwe KHL, het voormalige koffiehuis van de Koninklijke Hollandsche Lloyd. Het is hier waar onze grote Nederlandse dichter in 1928 aanmonsterde als scheepsarts voor zijn verre reizen naar Midden-Amerika. Ook moet hij ook betrokken zijn geweest bij het medisch onderzoek van honderden emigranten, landverhuizers werden ze toen genoemd, in het Lloydhotel, voordat zij te scheep gaan naar Zuid-Amerika.

De intieme theaterzaal van de Nieuwe KHL vormt nu het decor van een muzikale theatervoorstelling ‘De Ontdekker’. De theatervoorstelling is een muzikale reis door leven, werk en psyché van Jan Slauerhoff. Zijn gedichten worden betoverende klanken door Esther Croez en de Houtlichtband. Verteller John de Jong gunt u een kijkje in het hoofd van Slauerhoff en wat hij achter de horizon hoopt te vinden.

Kaarten

Maak de Slauerhoff beleving compleet en reserveer voorafgaand een tafel in het restaurant waar Slauerhoff ook zijn soep en bier nuttigde.  Reserveer hier een tafel of bel 020 779 1575

Gegevens

Datum:
9 november 2018
Tijd:
20:30
Kosten:
€15,00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Wijzigingen voorbehouden