Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Social Dance | Duo Bauweraerts en Van Hees | Mezrab

donderdag 16 mei 19:30

€10,00

De maandelijkse balfolk avond in Amsterdam in de Mezrab. Een dansuitleg en daarna speelt een fijne band. Sessie na. Deze maand met Duo Bauweraerts en Van Hees. De oneindige klank van de doedelzak en het harmonieuze ritme van de accordeon samen in een symbiotische energie. Een unieke sound verzekerd!

Hilke Bauweraerts stamt uit een familie waar muziek overal aanwezig is. Zij volgde een master in muziektherapie aan KU Leuven College of Arts. Haar klassieke opleiding was toegewijd aan piano en blokfluit maar haar voorkeur ging naar diatonische accordeon, haar grote passie.

Jean-Pierre Van Hees is autodidact en vat klassieke en jazz muziekstudies aan wanneer hij professioneel musicus wordt, gevolgd door een specialisatie in oude muziek. Hij beheerst verscheidene types van doedelzak en is lid van het befaamde orkest “Les Arts Florrisants” (Parijs) en “Het Orkest van de Achtiende Eeuw” (Amsterdam).

De entree is slechts 10 euro voor een hele avond plezier! Dansuitleg om 19:30. Bal vanaf 20:30. Na afloop gelegenheid tot sessie.

Programma
19:00 Deuren open (soep!)
19:30 Dansworkshop voor beginners
20:30 Bal met Cigogna
21:00 Bal met duo Bauweraerts en Van Hees
23:00 Jam sessie

Facebook evenement www.facebook.com

Gegevens

Datum:
donderdag 16 mei
Tijd:
19:30
Kosten:
€10,00

Locatie

Mezrab
Veemkade 576 1019 BL + Google Maps

Wijzigingen voorbehouden