Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

studievereniging Spectrum | To Flush a Mockingbird | Crea Theater

dinsdag 17 maart 20:00

€7,00

In een hilarische komedie met een duister randje nemen zeven spelers van studievereniging Spectrum je mee langs bloedstollende avonturen en een flinke portie bar slechte humor. Een dodelijk ongeval bij Spectrum heeft de Spectrumleden in rouw gedompeld, maar het slachtoffer is wel héél onwaarschijnlijk aan zijn einde gekomen. En waarom gaat het bestuur zich steeds corporaler gedragen? Een stel alledaagse Spetrumleden worden plotseling de helden van dit verhaal als zij het heft in eigen hand nemen en op onderzoek uitgaan – op zoek naar de ware aard van Spectrum. Weten zij de mysterieuze verwikkelingen die de vereniging beethouden op tijd te ontrafelen?

Regie en Productie: Booker Hoekman en Renske Grupstra
Scenario: Joran Buwalda
Spel: Joran Buwalda, Sander Doornbos, Kyra van Heems, Max Laboyrie, Josefien Meerevoort, Jeroen de Nobel en Roos Vervelde
Met speciale dank aan: Ivar Verburg (muziek), Emma Hissink Muller (decor) en de KlusCie (decor)

Studievereniging Spectrum is de vereniging van de bachelors Bèta-gamma en Future Planet Studies aan de Universiteit van Amsterdam. De vereniging zet zich in voor haar studenten met educatieve- en gezelligheidsevenementen. Dit is de eerste keer dat Spectrum een toneelstuk op de planken zet. 

Gegevens

Datum
dinsdag 17 maart
Tijd
20:00
Kosten
€7,00

Locatie

Crea Theater
Nieuwe Achtergracht 170 1018 WV + Google Maps

Wijzigingen voorbehouden