Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Uit je bubbel geeft strubbel | Tugela85

9 november 2018 19:00

€5,00

We zijn allemaal mensen. Gewoon weer dingen samen doen, wat is daar mis mee. Als jij een taart aan het maken bent en je hebt geen ei dan ga je dat gewoon vragen bij de buren. Dat was vroeger zo. Nu is het: dan bak ik maar geen taart.

Tugela85 organiseert Uit je bubbel geeft strubbel, een theateravond over moeizaam contact en de vrees voor het vreemde. We eten eerst samen. Daarna gaan we in gesprek, waarbij acteurs met het publiek improviseren op beroemde toneelscènes en nieuwe stukken van talentvolle schrijvers uit de buurt. Kom je luisteren en meepraten?

Oproep!

Graag nodigen we jou uit om mee te denken over hoe lastig het soms is om samen te leven. Om je veilige plek te verlaten en nieuwe mensen te ontmoeten, om ongewisse stappen te nemen. Wil jij hier iets over vertellen wat een plek krijgt in het programma op 9 november? Stuur dan een bericht aan info@tugela85.nl of doe een briefje in de bus bij Tugela85 (Tugelaweg 85, 1091 VN) dan neemt Karien contact met je op. Je kunt zelf je verhaal schrijven of met Karien samen een toneeltekst maken die we op 9 november spelen. Karien schrijft theaterdialogen en gaat graag met iedereen in gesprek.

Kosten € 8,- inclusief maaltijd, € 5,- exclusief maaltijd

Gegevens

Datum:
9 november 2018
Tijd:
19:00
Kosten:
€5,00

Locatie

Wijzigingen voorbehouden