Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vandaag in Poppentheater Koos Kneus…

zondag 22 september

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 00:00 on zondag, repeating until 17 november 2019

.
Vandaag bij poppentheater Koos Kneus drie voorstellingen onvervalste, vrolijke  Poppenkast-voorstellingen met prachtig schminken en verkleedkleren. Ook speciale peutervoorstellingen. Een jarige wordt altijd in het zonnetje gezet en hij/zij mag een cadeautje uitkiezen uit de cadeautjes-kieskist.

10.30 uur Krokodil Koen bijt graag in je schoen!
Peutervoorstelling 2 – 4 jaar
Gratis prachtig schminken en koffie, thee, limonade en koek
€ 8,00  p.p. (Stadspas € 6,00)

Krokodil Koen bijt de kinderen graag in hun schoen. Koen, die zijn níeuw, dat mág je niet doen! Maar Koen vindt dat bijten veel te leuk! Hap! Hij bijt Flapoor in zijn oren, Poes in haar staart, Papegaai in zijn snavel en Spin in zijn Poten! Koen, dat moet je toch niet willen, krokodillen bijten toch in …. billen! Laat je op zondagmorgen ook in je schoen bijten in Poppentheater Koos Kneus! En zing de liedjes mee!

_____

12.00 uur Olifantje Ollielollie wil patat!
Peutervoorstelling 2 – 4 jaar
Gratis prachtig schminken en koffie, thee, limonade en koek
€ 8,00  p.p. (Stadspas € 6,00)

Ollielollie, een babyolifantje, krijgt net als zijn mama in de dierentuin veel appeltjes en slablaadjes te eten. Maar vandaag is hij het zat: hij wil weleens een zak patat! Hij springt over het hek en gaat naar de stad. Onderweg biedt Muis hem haar kaas aan, Aap zijn banaan, Konijn haar wortel en Kale Opa zijn broccoli. Maar hij weigert heel beleefd en net: hij wil alleen ’n PATATJE MÉT! Kom zondagmorgen gezellig meezingen bij Koos Kneus.

_____

14.00 tot 16.00 uur Arabarabiereboer in het Hokus Pokus-bos
4 – 8  jaar
Gratis prachtig schminken en koffie, thee, limonade en koek
€ 8,00  p.p. (Stadspas € 6,00)

Een lelijke heks is jaloers op de schoonheid van de koningsdochter. Zij ontvoert haar en houdt haar gevangen in haar heksenhuisje in het toverbos. Prins Arabarabiereboer zoekt haar, maar wat een pech, een toverspin verspert de weg! Hij roept de hulp in van de dieren in het bos. Samen leiden ze de spin om de tuin en dan kan de prinses worden bevrijd! En de prins en de prinses leefden nog langzaam en gelukkig!

 

Gegevens

Datum
zondag 22 september

Locatie

Poppentheater Koos Kneus
Iepenplein 40 1091 JR + Google Maps

Wijzigingen voorbehouden