Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Weesperzijdefestival

zaterdag 22 september 14:00 - 22:00

Gratis

De 12e editie van het Weesperzijdefestival. De dag begint  sportief met proeflessen SUPPEN bij De Kanoschool in het Schollenburgerstraathaventje en yoga in de groenstrook.

Kinderen kunnen bij de bekende Bakker Hartog een eigen gevulde koek bakken. Wie van het grote werk is kan meedoen aan De Weesperzijde bakt: wie is de beste taartenbakker? met als juryleden Bakker Hartog, Michiel Romeijn (o.a. Jiskefet) en Bodo Groen (restaurant Merkelbach). Voor kinderen is er een speciaal programma met o.a. schilderles van kunstenaar Jim Harris, gitaarles van muzikant Anders Jallen en dit keer is De Poppenkast op de Dam op de Weesperzijde.

Bij oud-bridger Kees Tammens kan men aanschuiven om een nieuw kaartspelletje te leren. In een pop-up bibliotheek kunnen bezoekers hun kookboeken ruilen. Bezoekers kunnen deelnemen aan de rondleiding door de buurt met verhalenverteller Bob Maas. Wie nieuwsgierig is naar de moskee op de Weesperzijde kan zich aanmelden voor een rondleiding.

Op  het  festivalterrein kan men vanaf twee uur ’s middags  tot  in de avond uitgebreid proeven van de specialiteiten die de restaurants uit de buurt serveren. Op het grote podium op het festivalterrein begint om twee uur het gevarieerde muziekprogramma.

De  dag  wordt om tien uur ’s avonds besloten met een geheime, slotact.

Voor meer  informatie  over  het  programma  en  tijdstip  van  optredens Facebook | www.weesperzijdefestival.nl

Gegevens

Datum:
zaterdag 22 september
Tijd:
14:00 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie