Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop & Session | Bimhuis

dinsdag 28 mei 20:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 8:00pm on dinsdag, repeating until 28 mei 2019

Gratis

Gratis toegankelijk voor musici en publiek. Alle instrumenten (dus ook stem) zijn welkom, inschrijving vooraf is niet nodig. Musici die de workshop volgen dienen om 20:00 speelklaar aanwezig te zijn. Het is ook mogelijk om eerst een keer te komen kijken en luisteren zonder zelf mee te spelen.

Het onderwerp is improvisatie, of wat er gebeurt als je gaat spelen zonder dat er van tevoren iets wordt afgesproken. Wat het niveau betreft: het is goed dat de deelnemers zich realiseren dat deze workshop op een internationaal podium plaatsvindt, waar ook publiek aanwezig is. Om mee te kunnen spelen helpt een goede instrumentbeheersing enorm, maar het is ook de kunst is om de toehoorders niet te laten merken wanneer die (nog) te wensen overlaat.

Na de introductie van nieuwe deelnemers begint de workshop met een oefening die aansluit op wat er in eerdere workshops is gebeurd. Het onderwerp van die oefening kan een rode draad zijn voor de rest van de avond, maar dat hoeft niet altijd. Alles gaat op gehoor en de nadruk ligt op samenspel.

20:00 WORKSHOP o.l.v. Arnold Dooyeweerd

22:00 SESSION in het café o.l.v. Jasper Blom, i.s.m. Conservatorium van Amsterdam

Gegevens

Datum:
dinsdag 28 mei
Tijd:
20:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,
Website:
https://www.bimhuis.nl/agenda/

Locatie

Bimhuis
Piet Heinkade 3 1019 BR + Google Maps

Wijzigingen voorbehouden