Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

ZOEV | Beginnerscursus hardlopen | Universum

woensdag 18 september 19:30

€80,00

De kilo’s van de zomer er weer af en werk duurzaam aan je gezondheid! Hardloopvereniging ZOEV organiseert vanaf 18 september een nieuwe hardloopcursus voor beginners van 12 weken op woensdagavond. We starten vanuit Sportcentrum Universum (USC), Sciencepark..

Op een verantwoorde manier beginnen met hardlopen kan het beste onder deskundige begeleiding. Zo voorkom je blessureleed en ontwikkel je loopplezier dat nooit meer weggaat! Deze cursus start op woensdag 18 september van 19.30 tot ongeveer 21.00 uur. In een wekelijkse cursus leren beginnende hardlopers een half uur achter elkaar te lopen in hun eigen tempo. Met veel aandacht voor loopscholing, blessurepreventie en het opbouwen van een goede conditie. De cursus kost slechts € 80,00 Voor studenten € 40,00

Aanmelden en meer informatie via www.zoev.net

Lid worden van ZOEV? twee weken gratis meetrainen!

ZOEV verwelkomt graag nieuwe leden van elk niveau. Wil je geen cursus doen, maar wel samen hardlopen onder begeleiding van een trainer, dan kan je ook direct lid worden. Wie eerst wil kijken hoe het bevalt bij ZOEV, kan twee weken gratis meetrainen. Samen kom je verder! Er zijn trainingen op zondagochtend, maandag-, dinsdag- en donderdagavond. Alle informatie is te vinden op www.zoev.net.

Gegevens

Datum
woensdag 18 september
Tijd
19:30
Kosten
€80,00

Locatie

Sportcentrum Universum
Science Park 306 1098 XH + Google Maps

Wijzigingen voorbehouden