Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zondagmatinee | Spetterende Letteren met o.a. Ellen ten Damme | De Nieuwe KHL

zondag 1 maart 16:00

€20,00

Wegens succes in reprise! In een fantasierijk muzikaal avontuur neemt singer-songwriter Chris Bernhart je mee door de Nederlandse literatuur. Spetterende Letteren bezingt beroemde schrijvers en boekpersonages, dronkenschap en reizen, Drenthe en Amsterdam: een poëtische road movie op zoek naar een geheimzinnig schrijverscongres in Gasselteboerveensetweedenijemond. Wat volgt is een zoektocht naar ‘Roots’. Wat is leuker: Het Boekenbal in Amsterdam of een kampvuur met je vrienden op het platteland?

Dagblad van het Noorden: “…bewezen talent en nergens opdringerige lef.”…” Spetterende Letteren bevat ook klezmer, een wals en chansons..”
Theaterkrant…“..hartstochtelijke liederen tussen Amsterdam en Drenthe.”…“Spetterende Letteren drijft op een prettig surrealisme…”
Het Parool…“..hallucinerende Roadmovie. Je moet maar durven..” “..op het eind valt alles op z’n plek..”

Op het podium: Chris Bernhart (zang, contrabas), Jaap van der Panne (gitaren), Charly Zastrau (piano/ ketels), Pieter Ubbels (saxen). Bijzondere gast vanmiddag is buurtgenoot Ellen ten Damme.

Op het scherm Tommy Wieringa, Kader Abdolah, Paulien Cornelisse, Ronald Giphart, Suzanna Jansen (o.a. Het pauperparadijs), Tom de Ket.

Check www.spetterendeletteren.nl

https://youtu.be/a1yvcsDNcKI

Gegevens

Datum
zondag 1 maart
Tijd
16:00
Kosten
€20,00

Locatie

De Nieuwe KHL
Oostelijke Handelskade 44A + Google Maps

Wijzigingen voorbehouden