Home Kunst Filmclub Q-Cinema komt deze zomer met familieprogramma

Filmclub Q-Cinema komt deze zomer met familieprogramma

0

Ieder maand presenteert Q-Factory een muziekfilm. Maar de filmclub van Q-Factory presenteert komende zomer nu ook elke woensdagmiddag familiefilms voor het gehele gezin onder de noemer ‘Q-Cinema Family’.

In samenwerking met filmjournalist Ingrid Donsu vertoont Q-Cinema Family familie- en kinderfilms op groot scherm met de nadruk op muziek, de verscheidenheid aan culturen en de relatie mens tot natuur. Q-Factory tracht met deze filmclub speciaal voor families de verbinding met de buurt te maken en zich als cultureel centrum tevens te gaan richten op hun buurtfunctie als ontmoetingsplek voor jong en oud.

Q-Cinema Family familie- en kinderfilms op groot scherm

De filmclub start op woensdagmiddag 4 juli met de geweldige dierenfilm van regisseur Mark Verkerk ‘De Wilde Stad’, waarin de kijker op een speelse manier inzicht krijgt in het dierenleven in onze geliefde stad. Andere familiefilms die deze zomer aan bod komen zijn onder andere Disney Pixar’s muzikale en kleurrijke spektakel ‘Coco’, Annie M.G. Schmidt’s ‘Dikkertje Dap’ en en voor de allerjongsten ‘Rita & Krokodil’. Houd de agenda van oost-online in de gaten!