Home Eten&Drinken Gast-chef Ramon Beuk kookt in De Tropen

Gast-chef Ramon Beuk kookt in De Tropen

0

Chef-kok Hans Ribbens van café restaurant De Tropen nodigt maandelijks een gerenommeerde chef uit die samen met hem een bijzonder menu samenstelt. Op 21 april staat de Surinaamse keuken centraal. Gast-chef is Ramon Beuk.

Iedere maand wordt café restaurant De Tropen bij het Tropenmuseum omgetoverd tot een tropische comfortzone waar steeds de keuken van een ander tropisch land centraal staat. Hans Ribbens nodigt elke keer een gerenommeerde chef uit die samen met hem een bijzonder menu samenstelt. Dit keer staat de Surinaamse keuken centraal. Met heerlijk Surinaams eten zoals je het misschien wel nog nooit gegeten hebt.

De tweede editie van een serie multiculinaire events onder de titel My Kitchen is Your Kitchen

De gast-chef in april is niemand minder dan Ramon Beuk: kok, presentator, programmamaker, ondernemer en schrijver van columns en bekroonde kookboeken. Als kok maakt Ramon altijd de vertaalslag van eten naar beleven, inspireren en samenwerken. Naast een geweldige kok is hij ook een meester in het creëren van een bijzondere beleving rond zijn gerechten. Het gaat er niet alleen om ‘wat’ je eet maar vooral om de achterliggende gedachte en beleving van het gerecht. Het wordt ongetwijfeld een spectaculair 5-gangen diner.

Muzikale reis
My Kitchen is Your Kitchen staat voor een multi-culinaire beleving in een relaxte en ongedwongen sfeer. Een walking dinner met geweldig eten in een unieke locatie aan het Oosterpark. Naast de twee chefs zijn DJs Kenny Mixen (aka Howard Komproe) en DJ Chocolate Brown (RiskSoundSystem) in the house. Verwacht een muzikale reis door de tijd met ‘loungy’ funk, soul, R&B, jazz, afro, hiphop en boogie met een verrassende Surinaamse twist waarbij er later op de avond ook gedanst gaat worden.

My Kitchen is Your Kitchen op 21 april van 19.00 tot 23.30 uur | 34,95 euro inclusief welkomstcocktail | Ticket https://bit.ly/2uuWN49