Home Overzicht Geef lichtje aan buurtgenoot en kom samen op DEELritueel Transvaal

Geef lichtje aan buurtgenoot en kom samen op DEELritueel Transvaal

0

December is de maand van geven. Aan je buurvrouw die altijd voor je klaar staat. Aan de wijkgenoot die jou elke ochtend vriendelijk groet. Aan de winkelier verderop of iemand anders in jouw buurt die jij waardeert. Verras haar of hem met het DEELritueelpakket en kom samen naar het Steve Bikoplein op 21 december.

Op het Steve Bikoplein vieren bewoners van de Transvaalbuurt dat ze samen in de Transvaalbuurt leven met gedichten, verhalen en muziek maken in een zee van lichtjes. Iedereen is welkom, hoe meer zielen, hoe meer lichtjes en hoe meer vreugd.

Het DEELritueelpakket dat je kunt geven aan een buurtgenoot bestaat uit een waxinelichtje, een uitnodiging, een handleiding en een lucifer met daarop een berichtje voor je buurtgenoten. Dit zit in een zakje van vuurvast papier waarin het waxinelichtje kan branden. Je kunt het ophalen bij Moving Arts Project in Tugela85, bij BOOST Transvaal in de Danie Therronstraat 2 en bij BIKO, Steve Bikoplein 2. Het DEELRitueel is op donderdag 21 december om 17.30 uur.

Het levende lichtjespatroon op het Steve Bikoplein is bedacht door beeldend kunstenaar en buurtgenoot Karina Meister. Het DEELritueel is ontwikkeld door Moving Arts Project en bewoners uit de Transvaalbuurt en omgeving.