Home Overzicht GeuzenMiddenmeer houdt ALV voor de jeugdleden

GeuzenMiddenmeer houdt ALV voor de jeugdleden

0
Jeugd van Geuzenmiddenmeer

Een algemene ledenvergadering speciaal voor jeugdleden. Dat is niet eerder vertoond bij voetbalvereniging GeuzenMiddenmeer. Sterker nog, het lijkt een unicum in de voetbalwereld. Op woensdagmiddag 15 november zijn de jeugdleden aan het woord in de kantine van de club.

De jeugd-ALV wordt geen saaie ledenvergadering belooft jeugdvoorzitter Maarten Delvaux. ‘We zorgen dat de leden elkaar wat beter leren kennen en dat ze in groepjes kunnen praten over onderwerpen die zij belangrijk vinden’, aldus de jeugdvoorzitter. ‘Elk groepje mag zijn ideeën presenteren. Het bestuur is aanwezig en zal alle ideeën in ontvangst nemen.’

Meer jeugd dan senioren
GeuzenMiddenmeer is een grote en gezellige club op sportpark Middenmeer. Het bereidt de viering voor van het 100-jarig bestaan, eind 2018. Al jaren is de jeugdafdeling groter dan de senioren-afdeling. Toch werd de algemene ledenvergadering altijd gehouden voor volwassen leden en ouders van leden.

Ideeën van kinderen
Een ouder van twee jeugdspelers vond dat dat anders kon. ‘Mijn kinderen zijn beiden drie keer per week op de club en maken er van alles mee. Kinderen hebben ook ideeën en meningen over hun club. Ik vond het tijd dat daar ook naar geluisterd moet worden, bijvoorbeeld door het organiseren van een jeugd-ALV. Gelukkig vond het bestuur het ook een goed idee en zijn we het samen gaan voorbereiden.’

Deze bijzondere algemene ledenvergadering voor jeugdleden wordt gehouden in twee delen, één voor leden van 8 tot en met 12 jaar (15.00 tot 16.30 uur) en één voor leden van 13 tot en met 17 jaar (16.45 tot 18.15 uur).