Home Gezin Gi-ga-groene luisterspeurtocht voor scholen en bso’s tijdens Kinderboekenweek

Gi-ga-groene luisterspeurtocht voor scholen en bso’s tijdens Kinderboekenweek

0

Welk geluid maakt een koolmees? Wonen bijen in een hotel? Hoe ruikt rozemarijn? Dat, en nog veel meer, ontdekken kinderen tijdens de Luisterspeurtocht. Via de telefoon luisteren kinderen naar korte verhaaltjes vanuit het perspectief van dieren en planten. Ze krijgen zoek-, voel-, ruik- en tekenopdrachten en leren zo alles over de bijzondere dieren en planten in hun buurt.

De Luisterspeurtocht is een echte gi-ga-groene activiteit. Speciaal voor schoolklassen en BSO’s in Oost houdt Tuinpark Nieuwe Levenskracht daarom haar deuren tot en met 23 oktober open. Dat is dus ná de officiële sluitingstijd van 1 oktober.

Voor aanmelden of vragen kun je terecht bij Hendrikje Veerman,
contactpersoon van Tuinpark Nieuwe Levenskracht. Stuur een berichtje 06 4173 8734 of een e-mail naar [email protected]. Geef aan op welke dag en welk tijdstip je met je klas of groep de Luisterspeurtocht wilt doen. Je krijgt dan een uitgebreidere mail/instructie als bevestiging.

Aan de Luisterspeurtocht zijn geen kosten verbonden. De Luisterspeurtocht kan gelopen worden in groepjes van max 5 kinderen. Per groepje is één begeleider nodig. Via www.tuintrail.amsterdam kun je de Luisterspeurtocht inzien en de route bekijken.

De Luisterspeurtocht is verbonden met de Tuintrail: twee wandelingen voor volwassenen langs tuinparken en bijzondere groenplekken in Oost.

 

Vorig artikelGoed nieuws voor frietgenieters: Eiburgh Snacks mag blijven
Volgend artikelOliebollen zijn weer in het land