Home Kort nieuws Gratis bijeenkomst voor mantelzorgers

Gratis bijeenkomst voor mantelzorgers

0

In november kunnen mantelzorgers gratis meedoen aan de training ‘De zorg de baas’ van Markant, centrum voor mantelzorg. Deze bijeenkomst helpt mantelzorgers de zorg voor hun naaste langer vol te houden en hun leven weer in balans te brengen. Mantelzorgers uit alle stadsdelen zijn welkom.

Zorgt u langdurig en intensief voor een naaste met een ziekte of beperking? Merkt u dat de zorg steeds meer van u vraagt en steeds zwaarder wordt? Doe mee met de training ‘De zorg de baas’. In vijf bijeenkomsten leert u de balans te vinden tussen zorgen voor uw naaste en zorgen voor uzelf. U krijgt tips hoe u meer energie overhoudt, door de zorg anders te regelen. En u krijgt handreikingen om meer te genieten en meer tijd vrij te maken voor uw eigen behoeftes en wensen.

Op vrijdag 19 en 26 november en 3, 10 en 17 december van 13.00 tot 15.30 uur (inloop vanaf 12.45 uur) in NoLimit, Geldershoofd 80, 1103 BG Amsterdam.

Aanmelden en informatie
U kunt zich aanmelden bij Markant door te bellen met 020 886 88 00 of te mailen naar [email protected] onder vermelding van ‘De zorg de baas november 2021’, uw naam, adres en telefoonnummer.