Home Eten&Drinken Gratis feestkroketje bij nieuwe Febo op Galileïplantsoen

Gratis feestkroketje bij nieuwe Febo op Galileïplantsoen

0

Weinig herinnert aan snackbar Haentje. Hooguit de geur van gefrituurde hapjes. Nu kun je op het Galileïplantsoen een kroket of een patatje halen bij Febo in een volledig verbouwde zaak. Het is alweer de zevenentwintigste vestiging van de bekende snackleverancier.

De heer Ipek, eigenaar van Febo op het Galileïplantsoen, is een ervaren ondernemer die al enige jaren de wens had om een Febo-vestiging te openen. ‘Een fantastisch concept met hoogwaardige kwaliteit en verse snacks. Tijdens de rondleiding door de productiekeuken van Febo heb ik zelf kunnen zien hoe Febo nog dagelijks de bouillon trekt voor de kroketten. Met deze Febo aan het Galileïplantsoen gaat dan ook een droom in vervulling.’

Volgend jaar thuisbezorgd
Directeur Dennis de Borst van Febo heeft er vertrouwen in dat de Febo-vestiging op het Galileïplantsoen een mooie functie zal vervullen in de buurt. Hij vertelt verder dat ook het thuisbezorgconcept in Amsterdam verder wordt uitgerold. Momenteel is het nog uitsluitend mogelijk in Noord om artikelen thuisbezorgd te krijgen, maar in 2018 wil Febo ook de rest van Amsterdam voorzien van verse snacks aan huis.

Gratis feestkroketje
Tijdens de eerste week na de opening krijg je gratis een feestkroket bij iedere bestelling. Dat is een mini-variant van de rundvleeskroket.