Home Kort nieuws Gratis knipbeurt bij de mannen van Streetmirrors

Gratis knipbeurt bij de mannen van Streetmirrors

0

Een fris kapsel geeft een fijn gevoel en een boost van zelfvertrouwen. De mannen van Streetmirrors willen je dat gevoel graag laten ervaren. Sinds 2018 zijn Garrick Croes en Hanoch Limahelu de ‘Streetmirrors’ en hebben ze een eigen barbershop. Hun voorwaarde is dat het knippen altijd gratis moet zijn. Ze maken er een groepsactiviteit van, soms in combinatie met muzikanten. Dit levert zeer waardevolle contactmomenten op. En goed nieuws: binnenkort komen ze langs in Oost!

De mannen van Streetmirrors verzorgen een gratis knipbeurt tijdens het spreekuur van het Diaconaal Centrum op woensdag 5 mei, Bevrijdingsdag. Na de knipbeurt is er soep en brood, koffie en thee. Wil jij gebruik maken van deze mogelijkheid? Meld je dan voor 4 mei aan bij [email protected]. Vermeld daarbij je naam, man of vrouw bent (in verband met kapper/kapster) en voorkeur voor tijdstip tussen 10.00 en 14.00 uur.

Hanoch en Garrick hebben de afgelopen jaren in hun vrij tijd verschillende knip- en scheercursussen gevolgd en inmiddels knippen zij, onder de naam Streetmirrors, daklozen in tal van opvangcentra. Zij toeren met een speciale fiets langs de parken en straten. Samen met StreetSmart is een speciale fiets ontworpen, zodat Streetmirrors ook op straat en in de parken mensen kan knippen. De fiets is ontworpen door Teun Creates en met behulp van de lassers van Basic Activering is het een prachtige constructie geworden.