Home Overzicht Groot succes: Roeien langs het Amsterdam Light Festival

Groot succes: Roeien langs het Amsterdam Light Festival

0

Al meer dan 1.200 mensen genoten in december met volle teugen van een roeitocht langs het Amsterdam Light Festival met Roeicentrum Berlagebrug. Het festival duurt nog tot en met 17 januari.

Na het succes van vorig jaar, besloot het roeicentrum ook dit jaar weer roeitochten te organiseren tijdens het inmiddels jaarlijkse lichtfestival, waarbij de roeiers sportief bezig zijn met een spectaculair uitzicht op de zinderende lichtkunstwerken die in de stad te zien zijn.

Het Amsterdam Light Festival is sowieso al een denderend succes, maar de roeitochten geven zo’n bijzondere kijk en aparte ervaring, dat het een ongekend populaire manier is geworden om het de lichtkunst vanaf het water te bekijken. De roeiboten bieden plaats aan vier personen plus een instructeur, die meteen ook de gids is voor de toertocht lang de Water Colors vaarroute.

Roeicentrum Berlagebrug staat een deel van het inschrijfgeld van 28 euro af aan de organisatie van het lichtfestival. Dit moet eraan bijdragen dat ook volgend jaar weer een bijzonder Amsterdam Light Festival georganiseerd kan worden.

De roeitochten zijn nog te boeken t/m 17 januari 2016