Home Eten&Drinken Grote Oliebollenkramen Oliebollentest

Grote Oliebollenkramen Oliebollentest

0

Doe mee aan de grote oost-online Oliebollenkramen Oliebollentest van oost-online. Waar vind je in Oost de lekkerste oliebol? Je kunt ze zelf bakken, kopen bij de supermarkt, bij de bakker.. En bij de oliebollenkraam. In Oost kun je bij zes oliebollenkramen terecht voor zo’n lekkere eindejaarsverrassing. Hoe smaken deze oliebollen? Hoe zien ze eruit? Zijn ze goed gebakken of misschien wat klef? Proef en doe mee!

Dit jaar zoeken we uit bij welke oliebollenkraam de lekkerste oliebollen bakken. Meedoen is heel eenvoudig. Koop een oliebol bij de kraam van jouw keuze en geef ‘m  een cijfer. Noteer het hieronder en verstuur jouw waardering. Heb je de smaak te pakken, ga dan ook naar een of meer van de andere oliebollenkramen en waardeer ook die oliebollen.

Onder de inzenders verloten we drie chocolade paashazen. Ze worden voor de Paasdagen uitgereikt.

Oliebollenkramen Oliebollentest

Bij welke oliebollenkraam in Oost hebben ze de beste oliebol? Kies een oliebollenkraam en geef een cijfer. De meest afgrijslijke oliebol waardeer je met een 0 en de perfecte oliebol geef je een 10. Kijk naar de oliebol en waardeer het formaat en de kleur, Hap in de oliebol en let op de smaak, de hoeveelheid vet, de substantie (klef/plakkerig?) en de vulling. Wat is het totaal oordeel?
Kies een oliebollenkraam(*)
Geef een cijfer(*)
Opmerkingen
Naam(*)
Email(*)
Voorkom spam