Home Overzicht Hedy d’Ancona opent Internationale Vrouwendag Indische Buurt

Hedy d’Ancona opent Internationale Vrouwendag Indische Buurt

0
Foto Lonneke Schouten

‘I believe in the power of the voice of women.’ (Malala Yousafzai). En die power is er! Want op dinsdag 8 maart opent Hedy d’Ancona de Internationale Vrouwendag in buurthuis de Meevaart. Het zal de kick off worden voor een vrouwencommunity die zich richt op alle initiatieven binnen de Indische Buurt en omgeving die zich bezig houden met de emancipatie van vrouwen.

Met als thema ‘Inspiratie’ is er een dag vullend programma samengesteld met bijvoorbeeld de workshop ‘Durf te stralen Durf te dromen’ van Hanne van der Kolk, wordt de film ‘Houdt God van vrouwen’ (Emile Rouveroy, 2013) vertoond met een aansluitend filmgesprek en is er een inspirerend gratis diner samengesteld door Life & Style. Vanaf 19.15 uur kunt je genieten van stand-up comédiennes en dichteressen bij Arto Lokalo Femina in de theaterzaal.

Ook geïnspireerd en klaar om te inspireren? Stil willen staan bij de nu eenmaal aanwezige woman issues en deze ombuigen tot power? Het gebouw weer verlaten met een dosis nieuwe energie? Meld je dan gratis aan [email protected]. Vanaf 13.00 uur ben je, vrouw of man, jong of oud, van harte welkom waarna het programma begint om 14:00 uur. Om 21.00 uur sluiten we deze inspirerende dag af met een gezellige borrel.

Internationale Vrouwendag Indische Buurt, 8 maart vanaf 13.00 uur in de Meevaart Balistraat 48a.

Facebook  vrouwencommunity oost | Jaika Koot (Zorg voor Beweging) 06 2397 4311 |  [email protected]

Foto Lonneke Schouten