Home Oproepen Helpen bij zwemles in Sportfondsenbad

Helpen bij zwemles in Sportfondsenbad

0

Al sinds de oprichting van de Watervrienden Amsterdam in het historische Sportfondsenbad Oost worden op dinsdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur zwemlessen met veel plezier en toewijding door vrijwilligers verzorgd. Iedere week weer staan wij klaar om kinderen en jongeren te begeleiden tijdens een fijne zwemtijd waarin speels leren en plezier voorop staan, ook vele jongeren zijn zeer nauw betrokken bij deze lessen.

Maar, helaas naderen wij het einde van de rek in onze lesgevers: onze functionarissen raken op. Vrijwel ieder van ons is volledig bevoegd zwemonderwijzer/es maar we zitten dringend verlegen om hulp: mensen die willen helpen lesgeven, die willen helpen toezicht houden, die ons kunnen ondersteunen als we bijvoorbeeld kinderen extra aandacht willen geven enzovoort.

Daarom deze dringende oproep: kom ons helpen zodat wij door kunnen gaan met datgene waar we eigenlijk heel goed in zijn: het plezierig zwemmen leren aan kinderen, jongeren en volwassenen.

Je hoeft geen volledig gediplomeerde te zijn, als je kunt zwemmen en bereid bent (vrijwel) iedere week op tijd aanwezig te zijn en als je open staat voor tips die lesgeven en toezicht houden kunnen vergemakkelijken dan zijn wij dringend op zoek naar jou.

Ook bestaat er op termijn de mogelijkheid tot scholing tot vrijwillig zwemonderwijzer.

Wat krijg je er voor terug: leuke collega’s, de allerleukste kinderen en jongeren die er te vinden zijn, een (non-alcoholisch) drankje naar keuze. Vrijwilligerswerk is onbetaalbaar…

Check www.watervriendenamsterdam.nl | watervriendenamsterdam@hotmail.com

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here