Home Overzicht Heroïne gevonden in woning aan de Pieter Nieuwlandstraat

Heroïne gevonden in woning aan de Pieter Nieuwlandstraat

0

In een woning aan de Pieter Nieuwlandstraat heeft de politie heroïne aangetroffen. Dat is voor burgemeester Halsema aanleiding om de woning voor drie maanden te sluiten op grond van de Opiumwet.

Uit de politierapportage van begin augustus blijkt dat vanuit de woning wordt gedeald en gehandeld in verdovende middelen. In de woning is ruim 500 gram heroïne aangetroffen en een contant geldbedrag van € 15.000. Ook zijn er meerdere tassen met een grote hoeveelheid gevouwen witte envelopjes waarvan bekend is dat deze gebruikt worden om verdovende middelen in te verkopen.

De aanwezigheid van harddrugs kan leiden tot onveiligheid voor de omwonenden vanwege overlast en de aanzuigende werking op criminele activiteiten. Dat kan leiden tot onveiligheid vanwege overlast en de aanzuigende werking op criminelen en tast het veiligheidsgevoel van omwonenden aan. Dit levert een ernstig gevaar op voor de openbare orde en veiligheid. Om deze situatie te beëindigen wordt de woning per direct voor drie maanden gesloten

Vorig artikelSteeds meer tropische feestjes in het Oosterpark
Volgend artikelOnderzoek steekincident Amsterdam CS richt zich op terroristisch motief