Home Kort nieuws Hoe pak je de draad van het  leven weer op na een...

Hoe pak je de draad van het  leven weer op na een ingrijpende  gebeurtenis of ziekte? 

0

Soms gebeurt er iets in het leven dat ons diep raakt. Je krijgt te maken met ziekte, (naderend) overlijden, verlies, rouw. Dan kunnen gedachten of vragen over de betekenis van het leven opkomen. Vragen waarop antwoord geven moeilijk is. Als deze vragen je bezighouden is een  gesprek met een van de begeleiders van het Centrum voor Levensvragen een uitkomst. 

De begeleiders zijn speciaal opgeleid om mensen te begeleiden bij vragen rondom zingeving, kwaliteit van leven en sterven. Zij beschikken over een  luisterend oor en het vermogen om je te steunen in moeilijke tijden. Samen onderzoek je wat houvast geeft en helpt om verder te kunnen.

Een afspraak maken is eenvoudig. Jij of iemand uit je omgeving belt 06 47 200 201. In het telefoongesprek kun je aangeven welke begeleider jouw voorkeur heeft. Op de website staat een overzicht van de begeleiders. Een mail sturen kan ook.

Je spreekt af op een plek die je prettig vindt. Dat kan thuis zijn of ergens anders. Er zijn geen kosten voor deze ondersteuning.

Bel met het telefoonteam 06 47 200 201. Of mail [email protected]