Home Overzicht Hotel Arena dit jaar middelpunt van 24H Oost

Hotel Arena dit jaar middelpunt van 24H Oost

0

Dit jaar is op 12 mei Hotel Arena het festivalhart van 24H Oost. Het is het perfecte beginpunt en meetingpoint voor een dag vol ontdekkingen met bijna vijftig verschillende activiteiten. Je vindt daar alle programma-informatie en gouden tips die je nodig hebt.

Op de Braaiderie in Hotel Arena vind je lokale producten uit Oost en een heerlijke BBQ. Ding mee naar geweldige prijzen, zoals een VanMoof-fiets of een luxe hotelovernachting in het Hyatt Hotel. Sluit je dag dansend af op de tunes van de band TenTemPiés.

Een dagje Oost ontdekken
Word langzaam wakker met een relaxed harpconcert van harpist Daan Verlaan gevolgd door een ontbijtje van de Bakker van Oost. Liever actief je dag starten? Ga dan voor een sessie bieryoga op het dak van HOPP. Ontdek jouw kennis over de geschiedenis van Oost tijdens een historische wandeling door de buurt. Bij The Student Hotel shop je de Instagram-waardige looks van bekende bloggers en influencers tijdens de pop-up closet sale. Het programma eindigt niet bij het ondergaan van de zon. Dat is namelijk het perfecte moment om sterren en planeten te kijken bij het Anton Pannekoek Instituut. Tuur door je telescoop naar Jupiter en Venus of bezichtig de sterrenkoepels. Kortom, ervaar, proef en leer op 12 mei wat Oost te bieden heeft en bezoek plekken die normaal voor je gesloten zijn.

Dit is een kleine greep uit het bomvolle programma met bijna vijftig verschillende activiteiten. Bekijk het volledige programma op iamsterdam.nl/24h, sla je favorieten op en plan jouw route.