Home Overzicht Informatiemiddag opleiding Dienstverlening MBO2 in de Meevaart

Informatiemiddag opleiding Dienstverlening MBO2 in de Meevaart

0

In september start in de Meevaart de opleiding Dienstverlening MBO2. Studenten worden door diverse deskundigen begeleid en studiebenodigdheden zoals boeken en een laptop worden verzorgd. Daarnaast biedt De Meevaart vrijwilligers en studenten de kans om mee te doen aan diverse trainingen op het gebied van taalondersteuning, sollicitatietraining, computervaardigheden, gastvrijheid, sociale hygiƫne, ontruimingsoefeningen en bhv.

De opleiding duurt twee jaar, deze start in september 2019 en rond je af in juni 2021. Het gaat om een Beroepsbegeleidende leerweg, BBL opleiding. Je hebt school en loopt stage bij de Meevaart of een partnerorganisatie. De Meevaart is een erkend leer-werk- bedrijf. In het tweede jaar maak je een keuze in de richting helpende zorg en welzijn en facilitair medewerker.

Op 9 april is er tussen 13.00 en 15.00 uur een informatiemiddag in de Meevaart. Dit is een kans om meer te weten te komen over de opleiding, de intaketoets en om kennis te maken met docenten en mensen die al een opleiding via De Meevaart hebben gedaan.

Belangstelling? Meld je aan om meer informatie over de opleiding en stage bij de Meevaart te krijgen en om uitgenodigd te worden voor de informatiemiddag. Neem contact op via [email protected] en kijk voor meer informatie op www.meevaart.nl. Contactpersoon is leermeester Adrijana Grgic, bereikbaar via [email protected] en 020 331 9131, aanwezig van maandag t/m donderdag.

De opleiding wordt aangeboden en betaald door de Meevaart en verzorgd door docenten van het Regio College.