Home Nieuw Informeel is het uitgangspunt bij Open Coffee Oost

Informeel is het uitgangspunt bij Open Coffee Oost

0
Renate Buschman van Blink Fotografie pitchte in september.

Frouke Kramer van Uitgesproken.nl komt pitchen tijdens de Open Coffee Oost op dinsdag 17 oktober in restaurant De Oude melkfabriek van Sports World. Zij traint iedereen die de impact van zijn of haar verhaal wil vergroten. Of je nu veel ervaring hebt of niet, Uitgesproken helpt je jouw eigen en unieke spreektalent te ontdekken en te gebruiken. Dus kom naar de Open Coffee Oosten nodig collega-ondernemers uit!

In september was de eerste gezamenlijke meeting van Open Coffee Oosten Open Coffee OHG in het mooie restaurant van Sports World dat de mooie naam Oude Melkfabriek draagt. Voor de bezoekers van de Open Coffee die tot dan toe werd gehouden bij Boekhandel van Pampus op de KNSM-laan is het even wennen. Een ander locatie én een ander tijdstip. Was het eerst de eerste donderdag van de maand, nu is het de derde dinsdag van de maand waarop zzp’ers en andere ondernemers elkaar ontmoeten, netwerken, ideeën uitwisselen en contacten leggen.

Pitch twee

Naast Frouke Kramer geeft Ruud Hiel en pitch. Hij is eigenaar van reclamebureau KopArt

Informeel
Informeel, dat is het uitgangspunt bij de Open Coffee. Er zijn geen kosten aan verbonden en je hoeft je niet aan te melden. Je betaalt allen voor je kopje koffie of thee. Tijdens de bijeenkomst, die om 9.00 uur begint en eindigt om 10.30 uur, zijn er twee pitches van ongeveer vijf minuten. Twee ondernemers vertellen dan kort over hun bedrijf, een nieuwe ontwikkeling of activiteit. Voor en na de pitches is er volop gelegenheid om kennis te maken met collega-ondernemers, bij te praten en te netwerken bij een lekker kopje koffie.

Zelf pitchen
Iedere Open Coffee krijgen twee ondernemers de gelegenheid zichzelf en hun bedrijf te presenteren. Of heb je een onderwerp waar je aandacht voor wilt vragen? Wil je pitchen, jezelf en je bedrijf presenteren? Ook ideeën die de Open Coffee nog weer wat leuker of interessanter kunnen maken zijn welkom. En wil je meehelpen organiseren? Laat het weten via opencoffeeoost@gmail.com. Dinsdag 17 oktober is er nog een pitchplaats vrij.

Werkplekken
Na afloop kun je in de prachtige Oude Melkfabriek blijven om te werken (er is gratis wifi, er zijn stopcontacten voor je laptop) of om nog even na te praten. En misschien voor inspanning. Dan kun je aan je conditie werken bij Sports World.

Open Coffee Oost op dinsdag 17 oktober van 9.00 tot 10.30 uur in restaurant De Oude Melkfabriek (Sports World), Oranje-Vrijstaatkade 21 (Vlakbij de Linnaeusstraat).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here