Irene Kuiper schittert in ‘In bed met Dietrich en Piaf’

0

Irene Kuiper presenteert iedere maand de talkshow ‘Dwars door Oost in de Jungle’. Samen met Frédérique van Loo en Ger Otte trekt zij nu het land door met het muziektheaterstuk ‘In bed met Dietrich en Piaf’. Het is een groot succes. Rond kerst zijn er extra voorstellingen in De Hallen Studio’s.

Lovende reacties in Trouw ‘Fenomenaal; raakt je hart en laat je nadenken’, NRC, een fijnzinnig mozaïek over twee vrouwen die veel geheimen met zich meedroegen’, de Volkskrant ‘Een meesterlijk gevecht, magisch en spannend’. Het muziektheaterstuk ‘In bed met Dietrich en Piaf moet je gezien hebben. Dat kan op 24, 26 en 27 december in de Hallen Studio’s.

Deze muziektheatervoorstelling is een muzikale fantasie over de vriendschap tussen Marlene Dietrich en Edith Piaf, over wat waar is en wat waar had kunnen zijn, het verhaal over hun liaison, gelardeerd met Franse Chansons en Duitse Liederen.

Irene Kuiper is een vertrouwd gezicht in Oost. Zeker voor de vele mensen die een keer de theatertalkshow van Dwars en oost-online hebben bezocht. Maar ook de bezoekers van oost-online kennen haar van de videoproducties van oo-tv die op oost-online te zien zijn.

De Hallen Studio’s, Hannie Dankbaarpassage 18
Check www.inbedmetdietrichenpiaf.nl

Vorig artikelAchtentwintig huisjes van brugwachters worden hotelsuites
Volgend artikelMet drone-video vraagt Van Koetsveldschool aandacht voor actie-eisen