Home Overzicht Javaplantsoen in kerstsferen voor Winterfest

Javaplantsoen in kerstsferen voor Winterfest

0

Naar het buitenlands voorbeeld organiseert een groep enthousiaste buurtbewoners een Winterfest op het Javaplantsoen. Op 16 december wordt het Javaplantsoen omgetoverd in warme kerstsferen en is er een dag vullend programma voor jong en oud.

Een speciale buurtgast opent om 14.00 uur het feest en zorgt rapper Achmed voor muziek. De hele middag zijn er sport- en spelactiviteiten voor kinderen en voor alle leeftijden oud Hollandse spellen. Om 16.30 uur kunnen de kinderen aanschuiven in de grote, verwarmde partytent voor een echte Kerstfilm. De hele middag kun je struinen langs de kraampjes van de Kerstmarkt en genieten van warme chocolademelk, glühwein en poffertjes.  Je kun je eigen kaarskandelaar versieren of een leuk cadeautje voor onder de boom kopen.

Hongerige en koude bezoekers kunnen om 17.00 uur voor 1 euro aanschuiven voor een heerlijke 3-gangen maaltijd gekookt door buurtkokkin Ninice. Daarna wordt het feest voorgezet in de partytent die theater-achtige taferelen aanneemt. Je kunt er genieten van het live programma van ArtoJam. Het is een mix van de bekende kleinkunstavond Arto Lokalo en de muzikale show van JamPot met vele buurtmuzikanten. Pop, rock, covers, stand-up en dansen! Met onder anderen Mo el Khami, Frankenfurter Polka Trio en Black Jack Davey.