Home Nieuw Je bent die € 30,- toch wel waard?

Je bent die € 30,- toch wel waard?

0

Je bent die € 30,- toch wel waard? Met die prikkelende uitsmijter beëindigde Lai-Fong de pitch over het boek Profit First van Mike Michalowicz voor een enthousiaste groep deelnemers die naar de Open Coffee OHG van september waren gekomen. Tijdens de pitch hoorden zij hoe we gerichter naar een gewenste omzet toe kunnen werken en hoe wij kunnen zorgen dat we winst uitkeren aan onszelf voordat het geheel opgeslokt wordt door de noodzakelijke kosten. Een mooie tip/streven voor de tweede helft van 2017! Boekhandel Van Pampus heeft nog een paar exemplaren voor wie deze kennis niet wilt missen!

Even enthousiast als de pitch (nou ja ook wel met de nodige weemoed) werd het nieuws ontvangen dat Open Coffee OHG de resterende maanden van 2017 samen met open Coffee Oost wordt gehouden. Jawel Open Coffee goes (stukje verder) East! Na 7 jaar op de vertrouwde locatie bij boekhandel Van Pampus leek het ons een mooi moment om te kijken of we met het samengaan met de Open Coffee Oost een grotere groep ondernemers kunnen aantrekken om te netwerken, ideeën en inspiratie uit te wisselen! De Open Coffee Oost, die deze maand precies een jaar bestaat en het enthousiaste initiatief is van onder andere onze trouwe bezoeker Stan Polman, is daarbij een geweldige samenwerkingspartner. Het zal even wennen zijn maar we zijn ervan overtuigd dat de Open Coffee alleen maar leuker zal worden.

Let op Open Coffee Oost, iedere derde dinsdag van de maand in de Oude Melkfabriek (restaurant van Sports World) Oranje Vrijstaat 21. De volgende Open Coffee Oost is op dinsdag 19 september as. Via deze Linkedin Group zullen we de Open Coffee blijven aankondigen en verder nieuws blijven delen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here