Home Kunst Je kunt subsidie aanvragen voor ‘kunst en cultuur 2019’

Je kunt subsidie aanvragen voor ‘kunst en cultuur 2019’

0

De gemeente stelt voor het komende jaar weer subsidie beschikbaar voor activiteiten op het gebied van kunst en cultuur in Oost. Particulieren en kunst- en cultuurinstellingen kunnen aanvragen indienen voor activiteiten en programmering die plaatsvinden in 2019. De aanvragen moeten voor 1 oktober 2018 bij het stadsdeel binnen zijn.

Initiatiefnemers kunnen een subsidieaanvraag doen voor een kunstproject of cultureel festival dat tussen 1 januari en 1 juli 2019 plaatsvindt in stadsdeel Oost. Check Subsidie Eenmalige gebiedsgebonden kunst- en cultuuractiviteiten.

Culturele instellingen in stadsdeel Oost kunnen een subsidie aanvragen voor hun programmering van 2019: Check Periodieke subsidie Gebiedsgebonden kunst- en cultuuractiviteiten Oost.

Een externe Cultuurcommissie beoordeelt de aanvragen onder andere op artistieke en zakelijke kwaliteit.

Heb je een idee voor een culturele activiteit in Amsterdam Oost, maar weet je niet precies hoe je dit moet aanpakken? Zoek je een locatie voor een expositie of een voorstelling in Oost? Wil je meer weten over subsidiemogelijkheden of vergunningseisen? Kom dan naar het inloopspreekuur Kunst en Cultuur van stadsdeel Oost, elke vrijdag van 11.00 tot 12.00 in CBK Amsterdam, Oranje Vrijstaatkade 71.