Home Kort nieuws Je kunt weer subsidie aanvragen voor kunst en cultuur

Je kunt weer subsidie aanvragen voor kunst en cultuur

0

Particulieren en kunst- en cultuurinstellingen kunnen subsidie aanvragen voor activiteiten en programmering in 2021 voor kunst en cultuur in stadsdeel Oost. Dit kan tot en met 30 september.

Initiatiefnemers kunnen tot en met 30 september een subsidieaanvraag doen voor een kunstproject of cultureel festival dat tussen 1 januari en 1 juli 2021 plaatsvindt in stadsdeel Oost via de veelgevraagdpagina Subsidie Eenmalige gebiedsgebonden kunst- en cultuuractiviteiten Oost.

Daarnaast kunnen culturele instellingen in het stadsdeel tot en met 30 september een subsidie aanvragen voor hun programmering van 2021 via veelgevraagdpagina Subsidie Periodieke gebiedsgebonden kunst- en cultuuractiviteiten Oost. Een externe cultuurcommissie beoordeelt de aanvragen onder andere op artistieke en zakelijke kwaliteit.

Heb je een idee voor een culturele activiteit in stadsdeel Oost, maar weet je niet precies hoe u dit moet aanpakken? Zoekt je een locatie voor een expositie of een voorstelling in Oost? Wil je meer weten over de subsidiemogelijkheden of vergunningseisen? Vanaf 1 september ben je weer van harte welkom op het inloopspreekuur Kunst en Cultuur van stadsdeel Oost, elke vrijdag van 11.00 tot 12.00 uur in Framer Framed, Oranje Vrijstaatkade 71.