Home Lezen en schrijven Je schrijfvaardigheid vergroten met de Schrijvende zusjes

Je schrijfvaardigheid vergroten met de Schrijvende zusjes

0

Schrijven is in. Dat merk je aan het grote aantal cursussen en workshops waarin je zowel de theorie als de praktijk van het schrijven je eigen kunt maken. In Oba Linnaeus bijvoorbeeld kun je iedere maand terecht voor een workshop en omdat de Kinderboekenweek eraan komt is er een extra workshop met het thema van die week.

De zusjes Renée en Eva  Kelder, allebei inwoners van Oost, verzorgen elke derde zaterdagmiddag van de maand een workshop waarbij alle deelnemers na een theoriegedeelte concreet aan een schrijfopdracht werken. Je kunt er inspiratie en advies halen bij de workshop van de twee schrijvende zusjes.

Kinderboekenweek
Omdat het deze maand Kinderboekenweek is, gaat de workshop van Sieneke de Rooij over opa’s en oma’s, het thema van de Kinderboekenweek. Ook Sieneke de Rooij woont en werkt in Oost.

Schrijfvaardigheid vergroten
De workshop schrijven van Sieneke de Rooij is op vrijdag 7 oktober van 9.30-11.30 uur een workshop schrijven in Oba Linnaeus. Op zaterdag 17 september en 15 oktober komen de Schrijvende Zusjes weer naar Oba Linnaeus. Van 14.30 tot 17.00 uur kan iedereen die schrijfvaardigheid wil vergroten naar de bibliotheek komen. Als je een Oba-pas hebt betaal je voor de workshops € 3,75 en heb je niet zo’n pas dan betaal je € 7,50. Reserveren aan de balie, via 020 694 0773 of [email protected] wordt op prijs gesteld.