Home Kort nieuws Jongeren gezocht voor voorstelling ‘Tegen het vergeten’

Jongeren gezocht voor voorstelling ‘Tegen het vergeten’

0

Theater Na de Dam in Plein Theater, Amsterdam Oost, onder leiding van theatermaker Femke Heskes.

Ieder jaar maakt het Plein Theater een voorstelling voor Theater Na de Dam. Dit jaar werken we met een selecte groep, dus extra bijzonder. Plein Theater is op zoek naar vijf jonge acteurs/muzikanten uit Oost die tussen de 11 en 20 jaar oud zijn en mee willen doen. Specifiek zijn we op zoek naar jonge acteurs die ook een muziekinstrument spelen, bij voorkeur gitaar.

We gaan in gesprek met ouderen die de oorlog hebben meegemaakt. Ook laten we ons inspireren door het Holocaust-monument op de Weesperstraat. Dit onderzoek is het inspiratie materiaal voor het maken van een theatrale performance in en om het Plein Theater.

Heb jij zin om theater te maken en mee te spelen in een voorstelling? Meld je dan nu aan! De auditie vindt plaats op woensdag 2 februari 2022 van 18.00 tot 20.00 uur in het Plein Theater. De repetitie- en speelperiode is van 15 maart tot en met 5 mei.

Aanmelden? Stuur vóór 28 januari een mail naar [email protected] met daarin je naam, leeftijd, adres, telefoonnummer en een korte motivatie met waarom jij mee wil doen!